fbpx

COVID-19 Maatregels

Omdat de veiligheid van onze gasten en ons team van groot belang is, willen wij je langs deze weg op de hoogte stellen van het beleid dat wij omtrent het coronavirus hanteren. Wij stemmen ons beleid rondom COVID-19 af op het aangekondigde beleid van het kabinet en volgen de instructies van het RIVM en de GGD op.

Bij aankomst vragen wij je om je coronatoegangsbewijs aan te tonen. Dit kan zijn door middel van;

  1. Vaccinatie bewijs
  2. Herstel bewijs
  3. Negatieve test resultaat binnen afgelopen 24 uur via “Testen-voor-toegang”.

Verder kun je je ook vrijwillig laten registreren voor een eventueel bron & contact onderzoek door de GGD. De registratie kan geschieden via QR-code of via www.aloha.nl/covid19.

Mocht je toch gezondheidsklachten hebben die overeenkomen met corona symptomen vragen wij je vriendelijk om thuis te blijven. Je reservering boeken wij kosteloos om.

 

Gezien wij het scherpe beleid en de instructies van het RIVM nauwlettend opvolgen, hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je Aloha met minimaal risico kunt blijven bezoeken.

De volgende preventieve maatregelen zijn bij Aloha van kracht.

  • Er zijn 6 zuilen met desinfecterende gel door het pand verspreid (gebruik deze als aanvulling op het handen wassen);
  • Schoenhoesjes worden uitgedeeld zodat je in je eigen schoenen kunt bowlen;
  • Onze minigolf clubs worden regelmatig gedesinfecteerd. Zo is er een “schone” kist en een kist waar u de gebruikte clubs achterlaat.
  • De laserpakken worden ook regelmatig gedesinfecteerd. Toch is dit niet tussen elke ronde mogelijk waardoor wij jullie ook vragen om op weg in en uit de arena van onze gel zuilen gebruik te maken.
  • De bowling ballen worden niet gedesinfecteerd. Wel kunnen gasten gebruik maken van vinyl handschoenen. Deze kun je bij een van onze medewerkers opvragen.