Bekijk onze Covid-19 maatregelen
best diamond painting kits - new designs for adults and kids.

COVID-19 Maatregels

Omdat de veiligheid van onze gasten alsmede ons team van groot belang is, willen wij je langs deze weg op de hoogte stellen van het beleid dat Aloha hanteert omtrent het coronavirus. Wij stemmen ons beleid rondom COVID-19 af op het door de regering aangekondigde beleid en volgen de instructies van het RIVM en de GGD strikt op.

Bij aankomst vragen wij je om je via de QR-code te registreren. Dit is i.v.m. een eventueel bron & contact onderzoek door de GGD. Mocht de QR-code niet werken, kun je je ook registreren via www.aloha.nl/covid19.

Een van onze medewerkers zal je ook vragen of jij of iemand in je groep enige gezondheidsklachten heeft of in contact is geweest met iemand waarbij het coronavirus geconstateerd is/was of waar het vermoeden bestaat dat ze het mogelijkerwijs hebben. Wij dringen iedereen aan om in zo een geval thuis te blijven. Je reservering boeken wij kosteloos om.

Aloha volgt de communicatie vanuit het kabinet en andere instanties nauwlettend en past haar beleid continu aan de actuele omstandigheden aan. Wij verplaatsen reserveringen indien de capaciteitsrestrictie dreigt te worden overschreden. Vooralsnog gaan alle reserveringen door.

Gezien wij het scherpe beleid en de instructies van het RIVM nauwlettend opvolgen, hebben wij de volgende voorzorgsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat je Aloha met minimaal risico kunt blijven bezoeken.

De volgende preventieve maatregelen zijn bij Aloha van kracht.