fbpx
best diamond painting kits - new designs for adults and kids.
Kinderen aan aan tafel tijdens een kinderfeestje bij Aloha.

Kinderfeestje vieren

Is jouw kind binnenkort jarig en wil je een feestje of partijtje geven in Amsterdam? Vier deze dan bij Aloha en kom bowlen op onze prachtige bowlingbanen! Lasergamen (minimale lengte 1.40m) of glow minigolfen met een heerlijke kidsbox kan natuurlijk ook. Bekijk de Kidsparty voordeel arrangementen voor de beste combinaties.

Te reserveren v.a. 4 personen.

.

Indoor Activiteiten voor een partijtje

Ben je op zoek naar een indoor partijtje met leuke activiteiten voor de kinderen? Of meer algemeen op zoek naar een locatie voor je kinderfeestje in Amsterdam? Wij bieden indoor kinderfeestjes op maat en voor alle leeftijden. Onze kinderfeest arrangementen zijn speciaal samengesteld voor kinderen van 5-12 jaar oud. Laat het buiten maar regenen en waaien en kom lekker binnen in de tropen je kinderfeest vieren.

Lasergamen kinderfeestje Amsterdam

Zijn jij en je vriendjes groter dan 140cm en houden jullie van samen mee te doen aan wildere activiteiten? Dan is lasergamen zeker iets voor jou!! Ga de strijd aan, individueel of in team verband en zie wie er met de hoogste score onze arena verlaat!

Kinderbowlen als partijtje in Amsterdam

Bowlen is natuurlijk voor alle leeftijdsgroepen bedoeld. Voor de hele kleintjes bieden wij bowling rekken aan zodat ook zij zelfstandig aan de bak kunnen, ook als de bal nog iets te zwaar is.

Reserveer voor een kinderfeestje in Amsterdam

Bekijk hier onze selectie aan kinderfeestjes en boek gelijk jouw kinderfeestje in Amsterdam!