fbpx

Bedrijfsuitje

Wordt het eens tijd om je collega’s op een andere manier te leren kennen? Of wordt het na een periode hard werken tijd om als team weer eens te ontspannen? Welkom bij Aloha in het hartje centrum van Amsterdam. Lees verder op deze pagina, hoe wij ervoor gaan zorgen dat jullie een leuk bedrijfsuitje ervaren.

Te reserveren v.a. 4 personen.

Actief bedrijfsuitje

Bij Aloha bieden wij diverse actieve bedrijfsuitjes met een combinatie van bowlen, lasergamen, karaoke en minigolf. Onze activiteiten zijn geschikt voor iedereen of je nou een peak performer bent of gewoon lekker je werk doet.

Indoor bedrijfsuitje

Al onze bedrijfsuitjes zijn indoor. Onze locatie is volledig ingericht in een tropisch thema.

Teamuitje met eten

Terwijl jullie je favoriete collega aan het bestoken zijn bij het lasergamen zetten wij een heerlijke maaltijd klaar in ons Hawaiiaans thema restaurant. Er staat een tafel voor jullie gedekt waar het hele team kan aansluiten. Bekijk hier alvast onze menukaart en drankenkaart of boek een arrangement met onze Grill parties en Burger parties.

Offerte op maat

Uiteraard zijn alle bedrijfsuitjes flexibel te boeken. Tussen de activiteiten door, kunnen jullie je terugtrekken in de bar en voor kleinere groepen tot 15 personen is er de mogelijkheid om een VIP room te boeken. Vraag nu een op maat gemaakte offerte aan. Of reserveer één van onze arrangementen.

Locatie bedrijfsuitje Amsterdam

  • Op geen 5 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station – makkelijk voor iedereen dus!
  • Een parkeerplaats voor de gehele avond is vooruit te boeken via parkeergarage Oosterdok, al vanaf €10 per plek.
  • De mogelijkheid om een VIP room bij te boeken.
  • Personeelsuitjes zijn btw aftrekbaar voor de aanwezige werknemers.

Adres: De Ruyterkade 151, 1011 AC, Amsterdam.