fbpx

Vrijgezellenfeest

Aloha in Amsterdam is The Place To Be wanneer je op zoek bent naar entertainment tijdens een vrijgezellenfeestje.

Gebruik onze privé VIP room, als base om dan van onze diverse activiteiten te genieten. Tussentijds lekker je eigen muziek beluisteren en bier tappen, spelen op de arcade machine en darten. Alles kan!

Daarnaast is combineren mogelijk met bijvoorbeeld een heerlijke mixed grill of burger maaltijd. Je kunt ook kiezen voor een van onze drank & snack pakketten of om gezellig à la carte in ons tropisch restaurant te eten.

Neem contact op via het contact formulier en kies voor “Sales & grotere groepen” in het drop-down menu. Wij nemen dan contact op om je wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Get in Touch! We helpen je graag verder!

Je kunt ook een mail sturen naar event@aloha.nl. Tot gauw!

Tropisch vrijgezellenfeest in Amsterdam

Ben je op zoek naar een uniek en tropische locatie om je vrijgezellenfeest te vieren? Je kunt je bachelor aanvullen met activiteiten zoals bowling, lasergame, glow-in-the-dark minigolf en karaoke. Stuur ons een e-mail en laat ons je vrijgezellenfeest in Amsterdam tot in de puntjes verzorgen.

Karaoke vrijgezellenfeest

Sinds begin 2022 heeft Aloha ook twee karaoke booths erbij en kunnen we ook een karaoke vrijgezellenfeest aanbieden. Zing met je beste vrienden de sterren van de hemel onder het genot van diverse signature cocktails en start (of eindig – of allebei) je vrijgezellenfeest bij Aloha.

Reserveer voor een vrijgezellenfeest in Amsterdam

Neem contact op en plan meteen voor je vrijgezellenfeest in Amsterdam. We helpen je om er iets moois van te maken.