fbpx

FAQ / Veelgestelde Vragen

Algemeen

Hoe kom ik bij Aloha? Vanaf de achterkant van het Amsterdam Centraal Station loop je richting het Muziekgebouw aan het IJ. Ter hoogte van het muziekgebouw tref je een brug aan, deze ga je niet over maar je blijft links (langs de kade) lopen. Aloha is onder deze brug gevestigd. Vanaf het Amsterdam Centraal Station is het minder dan 10 minuten lopen.

Waar kan ik mijn auto parkeren? Aloha heeft geen eigen parkeergelegenheid. Je kunt je auto parkeren bij:

a) Parkeerplaats achter Aloha (mocht er plaats zijn)

b) Parkeergarage Oosterdok Lees meer over  online reserveren van een parkeerkaart)

Mag ik eigen consumpties meenemen? Het is niet toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Als je een eigen verjaardagstaart wilt meenemen vragen wij hiervoor € 2,50p.p. Je kunt 30 minuten plaats nemen in ons restaurant om je eigen taart te nuttigen. Dit is alleen mogelijk tot 17.00 uur. Wij zullen verder zorg dragen voor bordjes en bestek. 

Zijn huisdieren in Aloha toegestaan? Huisdieren zijn niet toegestaan in Aloha. Wel kunnen wij de trouwe viervoeters buiten water geven.

Zijn de producten van Aloha ook via vertrouwde tussenpersonen te koop? Ja, Aloha werkt met een aantal zorgvuldig geselecteerde wederverkopers, waaronder Thingstodoinamsterdam.com en Getyourguide.co.uk.

Aloha is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van het gereserveerde arrangement worden er kosten in rekening gebracht. 

Bowling

Kan er alleen op hele uren gereserveerd worden? Ja, het is in verband met een soepele doorstroming alleen mogelijk om op hele uren te beginnen met bowlen.

Hoe lang van te voren dien ik aanwezig te zijn? Voor het volledig benutten van je gereserveerde tijd vragen wij je om minimaal 15 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Kan de bowlingbaan een half uur verlengd worden? Nee, 1,5 uur bowlen is niet mogelijk. Je kunt bij beschikbaarheid wel met 1 uur verlengen.

Hoeveel personen kunnen er bowlen aan één bowlingbaan? Wij hanteren een maximum van 6 personen per baan.

Wat is de minimum leeftijd? De minimum leeftijd voor bowlen is 4 jaar. Wij hebben rekken voor kleintjes om de bowling ballen te kunnen gooien.

Lasergame

Wat is het minimum/ maximaal aantal deelnemers? Het minimum aantal deelnemers is 4 personen en het maximaal aantal deelnemers is 20 personen. Groepen worden door medewerkers van Aloha samengevoegd, er geldt geen alleen recht.

Wat is de minimum leeftijd? Er is geen minimum leeftijd maar wel een minimum lengte van 140cm groot i.v.m. hoe het lasergamevest past.

Hoe lang duurt een lasergame spel? De speelduur van één sessie is 15 minuten. Hierbij is 3 minuten speluitleg inbegrepen. Het is niet mogelijk de duur van het spel te verlengen. Je kunt wel nog een ronde boeken. 

Is het voor iedereen mogelijk om te lasergamen? Mensen met gezondheidsklachten vragen wij zelf in te schatten of het verstandig is om te lasergamen. Uit veiligheidsredenen kunnen zwangere dames en mensen met epilepsie NIET lasergamen.

 

Zijn al je vragen niet beantwoord? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze reserveringsafdeling. T: 020 760 7600 E: aloha@aloha.nl