fbpx

Bowlen

Bij Aloha ben je aan het juiste adres als je wilt bowlen in Amsterdam. Met vrienden, collega’s of familie lekker op stap in een tropische sfeer waar gezelligheid op nummer 1 staat? Boek onze bowlingbanen in Amsterdam eenvoudig online! Wij bieden bowlen aan voor jong & oud, vlakbij Centraal Station Amsterdam – kijk gauw verder hoe jij je uitje zo leuk mogelijk maakt. Bowlen start op het hele uur en een sessie duurt 55min.

Ma – Do tot 17:00 €31,00* Boek hier
Ma – Do v.a. 17:00 €35,00* Boek hier
Vr – Zo gehele dag €35,00* Boek hier

Max 6 personen per baan.

Bowling alley

bowlen met 4 personen.
Aloha Party

Hawaiiaans Discobowlen in Amsterdam

Wekelijks is er één avond dat in het teken van disco, Hawaii, DJ, dansen en gezelligheid staat. Welkom bij Aloha’s Vrijmibowlen – oftewel discobowlen ietsjes anders. Luister onder het genot van een drankje naar de lekkerste disco beats en gooi je haren lekker los voor het weekend!

De bowlingbanen

De bowlingbanen van Aloha zijn op zichzelf al een hele beleving. Palmboom omzoomde witte bowlingbanen met daarboven LED verlichting die fantastische kleureffecten leveren is maar het begin. Passende muziek, een uitgebreide snack & cocktailkaart en in het weekend een DJ die de tunes draait draagt allemaal bij aan een onvergetelijke ervaring waarbij je je in een echte tropische sfeer waant!

Hoe moet je bowlen

Bowlen is leuk voor jong en oud. Bowlen doe je gezellig samen.

  • Een partijtje bowlen bestaat uit tien beurten per speler. Elke speler krijgt per beurt twee kansen om alle pins om te gooien. Wanneer alle pins in de eerste gooi omver worden geworpen spreekt men van een strike. Wanneer dit in de tweede worp gebeurt spreek je van een spare.
  • Wanneer een speler in het tiende beurt een spare gooit, dan krijgt hij nog een laatste kans om de bonuspunten uit de laatste beurt  te innen.
  • Gooit een speler in de tiende beurt een strike, dan krijgt hij nog twee extra laatste worpen.
  • De winnaar is de speler welke na de tien beurten de meeste punten en eventuele bonus punten heeft gescoord.

Heb je nog meer vragen over hoe je precies moet bowlen? Vraag het een van onze medewerkers – die leggen het graag uit. Of lees de pagina met bowling tips!

Vanaf welke leeftijd kun je bowlen?

Je kunt bij Aloha al vanaf 2 jaar bowlen. Wij bieden bowling rekken met 5 tot 7 pond (2,25 – 3,25kg) ballen voor onze kleinste bezoekers. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van de bumpers op de banen – dit zorgt er namelijk voor dat ze ver boven hun niveau kunnen mee bowlen.

Hoe lang duurt bowlen?

Bij Aloha boek je de bowlingbaan op het uur, elk uur.

Zelf sta je 55 minuten op de baan, de laatste 5 minuten gebruiken wij om de baan voor de volgende reservering klaar te zetten.