Bekijk onze Covid-19 maatregelen
best diamond painting kits - new designs for adults and kids.

LET OP: geldig coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Dit houdt in;

Vergeet je legitimatie niet !

bowlen Amsterdam

Bowlen Amsterdam

Bij Aloha ben je aan het juiste adres als je wilt bowlen in Amsterdam. Met vrienden, collega’s of familie lekker op stap in een tropische sfeer waar gezelligheid op nummer 1 staat? Boek eenvoudig online! Of kom bij ons binnen lopen. Wij bieden bowlen aan voor jong & oud, vlakbij centraal station Amsterdam – kijk gauw verder hoe jij je uitje zo leuk mogelijk kunt maken. 

Ma – Dotot 17:00€25*Boek hier
Ma – Dov.a. 17:00€31*Boek hier
Vr – Zogehele dag€31*Boek hier
* max 6 pers per baan | max 6 pax per lane

Hawaiiaans Discobowlen in Amsterdam

Wekelijks is er één avond dat in het teken van disco, Hawaii, DJ, dansen en gezelligheid staat. Welkom bij Aloha’s Vrijmibowlen – oftewel discobowlen ietsjes anders. Luister onder het genot van een drankje naar de lekkerste disco beats en gooi je haren lekker los voor het weekend!

De bowlingbanen

De bowlingbanen van Aloha zijn op zichzelf al een hele beleving. Palmboom omzoomde witte bowlingbanen met daarboven LED verlichting die fantastische kleureffecten leveren is maar het begin. Passende muziek, een uitgebreide snack & cocktailkaart en in het weekend een DJ die de tunes draait draagt allemaal bij aan een onvergetelijke ervaring waarbij je je in een echte tropische sfeer waant!

Hoe moet je bowlen

Bowlen is leuk voor jong en oud. Bowlen doe je gezellig samen. 

Heb je nog meer vragen over hoe je precies moet bowlen? Vraag het een van onze medewerkers – die leggen het graag uit.

Vanaf welke leeftijd kun je bowlen?

Je kunt bij Aloha al vanaf 2 jaar bowlen. Wij bieden bowling rekken met 5 tot 7 pond ballen voor onze kleinste bezoekers. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van de bumpers op de banen – dit zorgt er namelijk voor dat ze ver boven hun niveau kunnen mee bowlen. 

Hoe lang duurt bowlen?

Bij Aloha boek je de bowlingbaan op het uur, elk uur. 

Zelf sta je 55 minuten op de baan, de laatste 5 minuten gebruiken wij om de baan voor de volgende reservering klaar te zetten.

Bowlen corona maatregelen

Bij Aloha volgen wij de richtlijnen en het actuele advies van het RIVM op. Op die manier blijft bowlen tijdens corona mogelijk en veilig. Wat betekent dit in de praktijk? Er kunnen tot de volgende berichtgeving van het kabinet maximaal 4 personen per baan bowlen. Dit is om de veilig afstand tussen spelers te kunnen waarborgen. Ook bieden wij vinyl handschoenen en blauwe schoen hoesjes voor over je privé schoenen aan. Bovendien staan er meerdere desinfectie zuilen door het pand. Zo kunnen we samen de verspreiding van het virus tegen gaan.