fbpx
best diamond painting kits - new designs for adults and kids.
Groepsfoto tijdens het lasergamen.

Lasergamen

Aloha beschikt sinds begin 2022 over splinternieuwe laser pakken. Bovendien zijn er vernieuwingen gemaakt in de meest indrukwekkende lasergame arena van Amsterdam en omstreken. De arena is 400 m2 groot waardoor het mogelijk is vanaf 4 tot maximaal 20 personen tegelijkertijd in de arena de strijd met elkaar aan te gaan (15 minuten incl. uitleg). Het “industrial underground bunker” thema komt op deze locatie onder de brug volledig tot zijn recht. Te reserveren vanaf 4 personen. Minimale lengte 140cm.

LET OP: Aloha heeft 20 laser vesten dus de kans is groot dat je niet alleen de laser arena betreedt.

MIN. LENGTE – 140cm

1 gameMa – Do tot 17:00€9,75 p.p.Boek hier
1 gameMa – Do
Vr – Zo
v.a. 17:00
gehele dag
€11,00 p.p.Boek hier
2 gamesMa – Dotot 17:00€16,00 p.p.Boek hier
2 gamesMa – Do
Vr – Zo
v.a. 17:00
gehele dag
€19,50 p.p.Boek hier

Indoor lasergamen bij Aloha

Indoor lasergamen bij Aloha gebeurt in een “industrial underground” thema, welk op deze locatie onder de brug van de Piet Heinkade uiterst goed tot zijn recht komt. Via een mooi tropisch beschilderde gang kom je binnen in de briefing kamer waar de jungle duidelijk het ondergrondse thema overwoekert.

Reserveer voor lasergamen in Amsterdam

Via de oranje knop hieronder kun je een enkele of dubbele ronde lasergame vanaf 4 personen in Amsterdam reserveren. Zien we je binnenkort? 

Hoe speel je lasergamen?

Lasergame speel je bij Aloha in twee vormen; individueel “All-vs-All” en de “Team vs Team” editie. 

TIP: Draag geen witte of neon gekleurde kleding – dat valt erg op onder het UV licht in de arena en dan ben je voor je tegenstanders een makkelijk doelwit!