Bekijk onze Covid-19 maatregelen
best diamond painting kits - new designs for adults and kids.

Met pijn in ons hart moet Aloha haar deuren tot nader order sluiten. Door werkzaamheden aan het wegdek boven op de brug, is er bij ons een enorme lekkage ontstaan. Hierdoor is er bij Aloha veel schade opgelopen, waaronder aan onze elektrische systemen. Hierdoor moeten wij helaas voorlopig gesloten blijven. Wij hopen zo spoedig mogelijk open te kunnen en u weer welkom te mogen heten.

Aloha & welkom!

Aloha! Het nieuwe speelparadijs van Amsterdam! Of je nou op zoek bent naar iets om relaxed een uurtje weg te wijlen of interesse hebt in het volledige 4 uur durende actie-pakket, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bovendien kun je ook voor een lekkere maaltijd en tropische cocktails in ons knusse Aloha’s Restaurant terecht. Waan je in een wereld waar je het gevoel krijgt dat je dichtbij strand en zee bent.

Scroll door en laat je door ons verrassen.

Spannend!

Ga met elkaar het gevecht aan in een wel heel geheimzinnige omgeving!

Aloha in Amsterdam zorgt gegarandeerd voor uitdagende indoor fun en beleving, gecombineerd met een prachtig foodconcept. Waar vroeger indoor accommodaties vaak stoffig, oud en bruin waren, heeft Aloha het heel anders aangepakt. Het is een speels en tropisch ingericht entertainment paradijs, waar je je hart kunt ophalen aan:

  • Bowlen
  • Lasergamen
  • Glow-in-the-Dark Minigolf
  • Karaoke (2 prive booths)
  • Hawaiaans thema restaurant
  • De MiniBar (onze VIP room)

De ruimtes zijn opgezet aan de hand van een thema, zoals bijvoorbeeld schurken & piraterij thema in de glow-in-the-dark-minigolf, of het underground thema in de laser arena. Tussen de spellen door kun je een verfrissend drankje pakken aan onze rieten bar, waar je meteen je score vergelijkt met die van je vrienden. Bij Aloha staat de beleving centraal, we doen er alles aan om jouw uitje of evenement te laten knallen. Kwaliteit en gastvrijheid bieden is onze tweede natuur.